مجمع موسسین انجمن در مرحله دوم به حد نصاب رسید و البته در این حد نصاب چند نفری سوار بر مرکب شدند که به توصیه و سفارش و نامه . . . آمدند .
خدا به خیر کند حضور ایشان را و در امان باشیم ان االله از تهدید های مدیر مسئول جهاد که قصد مداخله ایشان نقش بر آب شد و . . .
نفری که یک رای آورد اگر اهمیت می داد و سفر نمی رفت و حضور داشت و بازی نمی خوردند دوستانشان ، به جهت نسبت باوزیر می توانستیم انجمن را از شر شرارت پیشگان در امان بداریم . شاید فرصتی دیگر .
جای خالی سید محمد موسوی اوگاندا خیلی دیده می شد و اگر بود قطعا رای اول بود و حتما انجمن موفقیت بیشتری می داشت . آقای دکتر میرزایی هم رای سوم را آورد و رفتن آقای روستا به جلسه اتحادیه دامداری برخی مسیرها را سخت کرد .آقای شیخانی هم در عین حال که برخی امور را حرفه ای می داند ولی برخی تندخویی ها موجب آزار زبانی دیگران می شود ولی بایداحترام موی سفید نداشته اش را داشت .
من 27 رای آوردم از 31 نفر و آقای . . . نفر هفتم شد به عنوان عضو هیات مدیره .







